Raporti i Kombeve te Bashkuara mbi Pergjimet dhe Lirine e Shprehjes

Ne kete link mund te lexoni me shume per pikat kyce te raportit te Kombeve te Bashkuara mbi kritikat ndaj Ligjeve per Pergjimet dhe interferencen e tyre me Lirine e Shprehjes.

Advertisements