Reagimi dhe Analiza e Institutit GAP dhe Grupit per Studime Politike dhe Ligjore

Instituti GAP dhe Grupi per Studime Politike dhe Ligjore kane bere nje hulumtim mbi çeshtjen e pergjimeve te quajtur Dokument politikash mbi kontrollin e pergjimit te telekomunikimeve – ceshtja e privatesise. Dokumenti ne shqip dhe ne anglisht.

Instituti GAP se bashku me Grupin per Studime Politike dhe Ligjore gjithashtu kane derguar komentet e tyre si pjese e konsultimit legjislativ per projektligjin per pergjime elektronike.

Advertisements