EDRi i shkruan Kryetarit te Kuvendit

EDRi eshte umbrelle e 33 organizatave evropiane qe luftojne per te drejtat digjitale dhe te drejtat e njeriut ne internet. Organizata i ka shkruar leter Kryetarit te Kuvendit, z. Kadri Veseli, dhe Kryetares se Komisionit Parlamentar per Integrime Evropiane, znj. Teuta Sahatqija, per projektligjin per pergjimin e komunikimeve elektronike.edri

 

Advertisements