Si mund të ndihmoj

Nese edhe ju jeni te shqetesuar nga pasojat e projektligjit te propozuar per Pergjimet e Komunikimeve Elektronike, konsideroni sygjerimet e meposhtme per te avokuar:

1. Tani per tani eshte e nevojshme te njoftohen sa me shume qytetare per Qellimet dhe Pasojat e ketij projektligji. Prandaj, ju ftojme te lexoni me kujdes permbajtjen e kesaj faqje dhe pastaj te shprehni opinionin tuaj online me

#ndalpergjimitRKS

SE SHPEJTI DO TE PUBLIKOJME EDHE MATERIALE TE TJERA

https://pack.resetthenet.org/#protect-yourself

Advertisements